Инструментална музика

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,932
743
Вовед нема, само слушајте, поставувајте и уживајте... =)

Турска инструментална музика со мотиви од Македонија!
Нешто од Јапонија...
Нешто од Македонија со црковни елементи.. Ако некој гледал Македонски Народни Приказни дефенитивно ќе му биде позната.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Hexasto, Dee Dee and Luckky