Зошто ми умираат рибите?

fleksi

Нов член
24 јануари 2021
4
2
3
21
Имам проблем со умирање на риби 4 дена по ред ден за ден ми умреа 4 риби.
сите 4 имаа како модро на стомакот и мислам дека кај една имаше како крваво на преките а дали стоеја не забележав до што можи да е ?
 

Sasho

Полноправен Член
12 ноември 2020
32
10
8
38
Друже водата да не им е неубава или да има нешто на кое си оставил средство за чистење па ги труе??