Здравје или комплекс?

Дали диетата е здрава, или претставува само комплекс?


  • Вкупно гласале
    24

Baronessa

Истакнат Член
13 февруари 2012
541
751
93
Los Angeles!
Здрава, доколку се придржуваш кон ЗДРАВА исхрана ЦЕЛ ЖИВОТ, а не 2 месеца дур да симнеш 7 кила.
но здравата исхрана не е диета, тоа е начин на живот... значи прашањето е дали диетата е здрава или претставува само комплекс?
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Elizabeth Bathory

Истакнат Член
13 февруари 2012
353
405
363
Skopje
Здрава е додека знаеш како да се придржуваш до таа диета, и колку време ке бидеш на диета , не е само ајде на диета симни некое кило па после нафрли се на јадење како стока , и дупло ќе ти се вратат килограмите.
Чим си се нафатил и си помислил да бидеш на диета очигледно е дека си се искомплексирал.
 

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
:) Има најразлични видови диети, за секој си има посебна диета, секој има различна цел за постигнување, секој има свој протеински фактор, во зависност од целта која сака да ја постигне, диетата не е изгладување, туку правилен начин на исхарана со цел да се постигне посакуваната форма на телото.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Fifi

важна

Истакнат Член
14 февруари 2012
552
695
93
33
Скопје
Јас мислам дека е комплекс и ништо друго...а друго, коа ќе видам некоја слаба - сучка на диета, дебела била, незнам што да кажам :D
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Baronessa