За сите што имаат слики и анимации на потпис, задолжително да се прочита!

Статус
Затворена за нови мислења.

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Очигледно кога сте ги читале правилата,сте го прескокнале правилото број 12 кое, да ве потсетам вели:

12. Ве молиме вашите потписи да бидат во најмногу два реда, со големина на буквите најмногу (size) = 2, со нормален стил на букви (без bold, italic, underline, strikethrough) и со најмногу 10 големи (capital) букви. Во потписот не смее да се употребуваат слики и линкови кон други вебсајтови.

Апелирам сите што моментално имаат потпис кој што го прекршува правилото, истиот да си го променат.
(ова најмногу се однесува за тие што имаат слики и анимации на потпис)
 
Статус
Затворена за нови мислења.