Законот на привлекување

Radoznala1

Полноправен Член
12 ноември 2017
64
28
18
23
Сакам да прашам дали некој го користи и дали има добри искуства од него ?
 

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,466
1,185
1,133
Сакам да прашам дали некој го користи и дали има добри искуства од него ?
@Radoznala1 кој е тој закон ако може да објасниш.
Јас колку што памтам нешто психологија во гимназија ни збореше за тоа само што не памтам што е:D
 

Radoznala1

Полноправен Член
12 ноември 2017
64
28
18
23
Јас ви го препорачувам овој филм кој се ќе ви објасни детално. Многумина зборуваат за овој закон и го практикуваат и променил многу животи на добро во поглед на финансии , љубов ,здравје ...
потоа очекувам ваше мислење
 

Radoznala1

Полноправен Член
12 ноември 2017
64
28
18
23
И се надевам ќе ви помогнам и вие да смените нешто во вашите животи ...мене премногу ми помогна
 

pozdrav eden topol

Истакнат Член
10 ноември 2017
606
345
63
И се надевам ќе ви помогнам и вие да смените нешто во вашите животи ...мене премногу ми помогна
Интересно би било кога малку подробно би ни ја опишала промената во твојот живот, што ти се сменило и како си го постигнала тоа!
За мене лично, ова видео ми е чиста филозофија која нема врска со реалноста и има многу недостатоци и прашалници.
Закон на привлекување или КАКО ЗРАЧИМЕ ТАКА ПРИВЛЕКУВАМЕ или КАКО МИСЛИШ ТАКА ЖИВЕЕШ..има уште нешто ама не ми теекнува во моментот и не е битно.
Значи, ако некој се однесува негативно и лошо со мене, дали тоа е дека јас мислам негативно и сум лоша??
Нема врска.
Децата болни од аутизам, луѓето со разни болести, попречени во развој и со попреченост во животот, ШТО ПРИВЛЕКУВААТ; КАКВИ ВЛИЈАНИЈА ШИРАТ ОКОЛУ СЕБЕ....како можат они воопшто да размисслуваат и да делуваат сами на себе..или ова категорија на луѓе ја заборавија да ја споменат во видеото?
 

Radoznala1

Полноправен Член
12 ноември 2017
64
28
18
23
Интересно би било кога малку подробно би ни ја опишала промената во твојот живот, што ти се сменило и како си го постигнала тоа!
За мене лично, ова видео ми е чиста филозофија која нема врска со реалноста и има многу недостатоци и прашалници.
Закон на привлекување или КАКО ЗРАЧИМЕ ТАКА ПРИВЛЕКУВАМЕ или КАКО МИСЛИШ ТАКА ЖИВЕЕШ..има уште нешто ама не ми теекнува во моментот и не е битно.
Значи, ако некој се однесува негативно и лошо со мене, дали тоа е дека јас мислам негативно и сум лоша??
Нема врска.
Децата болни од аутизам, луѓето со разни болести, попречени во развој и со попреченост во животот, ШТО ПРИВЛЕКУВААТ; КАКВИ ВЛИЈАНИЈА ШИРАТ ОКОЛУ СЕБЕ....како можат они воопшто да размисслуваат и да делуваат сами на себе..или ова категорија на луѓе ја заборавија да ја споменат во видеото?
Нормално е да поставуваш вакви логични прашања за тебе зошто немаш длабоко навлезено во филозофијата и длабочината на животот ,поставуваш некои верувања со толку голема сигурност додека претходно не си се обидела да престанеш да бидеш реалист туку креатор на животот ! Ова е долго учење а кој бара прашања ќе добие .Многу може да те кошта во животот доколку не ја дознаеш единствената вистина за тоа која си и што си ,дека не си само крв и месо туку чиста енергија.Има книги ,читај,едуцирај се .јас само можам да ти препорачам неколку :Razgovori sa bogom, kjuc zakona privlacnosti , Zakon privlacenja od Ester i Dzeri Hiks . Колку и да ти објаснувам не сме на иста фреквенција нема да разбереш додека не почнеш да читаш. Моите промени се случија кога ја променив подсвеста и кога почнав да се гледам како бесконечна интелигенција ... кога ги променив емоциите мислите и верувањата за тоа која навистина сум. Пробај потоа коментирај и осудувај,доколку пробаш животот ќе ти се смени и веќе нема да имаш лице да пишеш ,исто доколку не пробаш немаш право да делиш мислење. Бакнежжжжи
 
  • Like
Реакции: FemmeFatale

Radoznala1

Полноправен Член
12 ноември 2017
64
28
18
23
Пропуштив да кажам за болните деца...и јас се прашував многу на почетокот за тоа но прочитав нешто во смисол секој од нас доаѓа на овој свет по избор и да изврши некаква мисија дури и тие деца. Сите ние имаме многу животи а во еден од нив се наоѓаме тука и извршуваме функција ,во следниот живот тие деца ќе бидат нешто друго ... јас така ова го сваќам ,можеби грешка сум но тоа е мое мислење . Барајте по книги се што ве интересира