Задолжително да се прочита! | Црнобело Форум

Задолжително да се прочита!

Статус
Затворена за нови мислења.

Marrie

Староседелец
13 февруари 2012
509
803
693
Во подфорумот Дом и семејство секој член има слобода да коментира и создава нови теми за дискусија.

За оставање на коментари, ЗАДОЛЖИТЕЛНО е користењето на кирилица. Коментарите кои што ќе бидат напишани на латиница, ќе бидат избришани. Без навреди и препукувања. Форумот е создаден за дружење, а не дофрлање. Мислењата да се со некоја содржина содржина, а не со по еден збор. Користете го копчето "ми се допаѓа" кога нешто ви се допаѓа, или кога сакате да се заблагодарите. Без користење на вулгарни зборови, таквите мислења се знае кај им е местo. Користи го копчето "измени" кога сакаш нешто да допишеш. Не оставајте мислења две, едно по друго.

Не отварајте дупли теми. Пребарајте низ форумот дали постои таква тема.
Насловот треба да е соодветен на темата.
Доколку бришете некое мислење, наведете причина.
За секаков проблем, неправилност, пријавете го мислењето или пак обратете ми се мене преку порака.
Благодарам :)
 
Статус
Затворена за нови мислења.