Задолжително да се прочита!

Статус
Затворена за нови мислења.

Marrie

Староседелец
13 февруари 2012
509
803
693
Во подфорумот Образование секој член има слобода да коментира и создава нови теми за дискусија.

За оставање на коментари, ЗАДОЛЖИТЕЛНО е користењето на кирилица. Коментарите кои што ќе бидат напишани на латиница, ќе бидат избришани. Без навреди и препукувања. Форумот е создаден за дружење, а не дофрлање. Мислењата да се со некоја содржина, а не само по еден збор. Користете го копчето "ми се допаѓа" кога нешто ви се допаѓа, или кога сакате да се заблагодарите. Без користење на вулгарни зборови, таквите мислења се знае кај им е местo. Користи го копчето "измени" кога сакаш нешто да допишеш. Не оставајте мислења две, едно по друго.

Не отварајте дупли теми. Пребарајте низ форумот дали постои таква тема.
Насловот треба да е соодветен на темата.
Доколку бришете некое мислење, наведете причина.
За секаков проблем, неправилност, пријавете го мислењето или пак обратете ми се мене преку порака.
Благодарам :)
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: badloverboy
Статус
Затворена за нови мислења.