Задолжително да се прочита!

Статус
Затворена за нови мислења.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,492
14,405
1,683
во светот на бајките
Овој подфорум е простор за создавање на теми и потикнување на дискусија во контекст со модата и убавината.
  • Доколку сакате да коментирате и давате ваши мислења задолжително користете македонска поддршка,во спротивно коментарите на латиница ќе бидат остранети во соогласност со правилата на форумот.
  • Доколку создавате нова тема,најпрвин проверете дали постои таква
  • Потрудете се воведот да биде напишан со свои зборови на кирилица,да не биде предолг ниту прекраток.
  • На крајот поставете прашања за да потикнете дискусија и привлечност во вашта тема.
  • Офтопик мислењата ќе бидат остранети.
  • Доколку испративте мислење, а сакате да додадете нешто или да го измените користете го копчето Измени кое се наоѓа веднаш под мислењето.
  • Доколку бришете сопствено мислење, образложете причина зошто го бришите.
Доколку забележете одредени неправилности, пријавете го мислењето образложувајќи причина или обратете се кај мене преку порака.

Со почит ЈаМи
 

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,492
14,405
1,683
во светот на бајките
За тие што сакаат а не знаат како да стават слика,одат на сликата десен клик Copy image URL и прват Paste на местото оележано со црвена боја
------   -------- -----.png
 
  • Like
Реакции: Maks
Статус
Затворена за нови мислења.