Епа... Дунавка Трифуновска

Alaysa

Полноправен Член
17 декември 2015
67
15
18
Темава е за Дунавче, што мислите за неа, дали ви е убава, мене не ми е нешто посебна, и понекогаш се прашувам на кој начин токму таа стана манекенка, и иии така:cool: сори ако отворив веќе постоечка тема, вака колку што видов немаше :svirka