Доколку би можеле да изберете, каде би посакале да се родите и зошто баш таму? | Црнобело Форум

Доколку би можеле да изберете, каде би посакале да се родите и зошто баш таму?

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,520
14,428
1,683
Таму каде што треба
Америка.
Посакувам бар да можам децата да ми се родат таму,бидејќи е место каде што државата се грижи за својот народ и функционира сé што овде не.
 

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
2,770
7,293
1,153
Big Sur
Би сменила временски, да сум се родела некаде рани 70-ти, па да истерам тинејџерство и младост во 80-ти и 90-ти и сега веќе полека да мислам дека имам уште 10-15 години до пензија.
Место некаде Шведска, Холандија, Италија... шознам, да не е 3rd world ко сега само.
 

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,520
14,428
1,683
Таму каде што треба
Америка.
Посакувам бар да можам децата да ми се родат таму,бидејќи е место каде што државата се грижи за својот народ и функционира сé што овде не.
Сега би сакала во Грција,на море и совршена природа.