Деловна облека М/Ж

Машкар Џианенгоро

Полноправен Член
16 октомври 2020
39
33
18
Јас работам со работничка униформа од 2 типа со по неколку пара за да може секогаш во чисто да си облечен нели... Кодекс имаме смо дека треба да сме со облеката која ни е определена(нели името/логото на фирмата да се гледа) и единствено у банките кога влегуваме морам косата да ја соберам. А ова со дотерувањето и демек д бидеш лајкабл... Глупости невидени, само уште едно нешто за замарање(беспотребно) на психата... Моделиве од погоре може да ви гарантирам дека не работат у шпедиција или шо и да беа предлозите ова само комплекси да си набиваат рајата.
Не гледам зошто тетоважите би требало да се прикриваат, пишал некој погоре
Б'т детз џст ми✌
 

MatijaSever

Нов член
7 јули 2022
7
0
1
24
още един експлорър BTC/LTC/doge
 

MatijaSever

Нов член
7 јули 2022
7
0
1
24
още един експлорър BTC/LTC/Shopio
Моделиве од погоре може да ви гарантирам дека не работат у шпедиција или шо и да беа предлозите ова само комплекси да си набиваат рајата.
Не гледам зошто тетоважите би требало да се прикриваат, пишал некој погоре
Б'т детз џст ми✌
 

MatijaSever

Нов член
7 јули 2022
7
0
1
24
Аууу, колку невкусно изгледаат жени во панталони (за fiskalne kase cena). Се друго освен тоа од погорниве комбинации прифаќам.
Hi there! You make a great point. I totally agree that sometimes women's fashion can be a bit boring. But there are some really fun and creative combinations that can really stand out from the crowd. I'm sure you can find something that will make you feel confident and stylish.