Да постоеше временска машина, кој историски период би го посетиле? | Црнобело Форум

Да постоеше временска машина, кој историски период би го посетиле?

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
185
43
Некаде на крајот на 50-тите кон 60-тите до 70-тите, кога автомобилите личеле на автомобили (пред се поради својот конфор и едноставност), телата на гитарите се правеле од едно парче егзотично дрво и да, кога не била измислена сидата сеуште.