Дали сакате деца? | Црнобело Форум

Дали сакате деца?

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,689
3,869
1,183
Колку што гледав по ова .. ваква тема нема .. сепак не е иста со онаа колку деца сакате да имате :)
Доколку грешам слободно тргнете ја :)
Значи едноставно прашање .. дали сакате да имате деца ?

Јас би сакал .. и тоа многу сакам :)