Дали сакате вие женските да станете машки, а вие машките да станете женски? И зошто?

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,687
3,865
1,183
мислам дека скоро секој сака да биде со различен пол, ако не повеќе, да видиме како е да си женско, и за женските како е да си машко.
 

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
2,507
7,142
1,153
Big Sur
Сакам на еден ден да сум машко само за да си го истинкам еднаш саглам, да си ги почешам јајцата наутро и доста ми е.
Ах, да, и барем еднаш да кажам „Ме заболе патлакот“ без фамозното „Го немаш.“
После пак сакам да сум женско.
 

Andrea Bloodbucket

Истакнат Член
18 февруари 2012
285
328
63
Темава е за Хумор.
Онтопик. Ако станам женско по цел ден со цицките ќе си играм.
Повели Батуш, играј си. :igra
 

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
сакам да сум машко и да идам у авганистан или на платформа,итн.да не кажувам зошо