Го сакам мирисот на... | Црнобело Форум

Го сакам мирисот на...

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
2,770
7,293
1,153
Big Sur
Го обожавам мирисов на ноќен, летен воздух. Од некаде мирисаат липи измешани со мирисот на печивата од пекарите во близина. Не можам да се надишам доволно. :)