Госпел музика | Црнобело Форум

Госпел музика

Podem

Староседелец
15 февруари 2012
363
356
1,063
300.000.000 BC
Слушнал некој, знае што е оваа музика? Пред некое време симнав некој албум од Oslo Gospel Choir, и стварно ми се допадна. Мешавина од џез, хор пеење, и нормално неизбежни им се религиозни текстови, кој не ми пречат, пошто не обрнувам многу внимание на текстовите во музиката...