Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Генерација '96
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="МериСелест" data-source="post: 87455" data-attributes="member: 1010"><p>Нема да мрчам за насловот,всушност и не ме интересира за која генерација станува збор таму.Не само 96 генерација е ваква туку и тие пред неа биле исти и тие по неа на таа возраст.Да не зборувам за денешните 15 годишни деца.Ако не се опие мисли дека ке го избегаваат друштвото па ајде и тој да се покаже дека може.Џони Валкер,вотки мотки коњаци?Ма јас ако ви се верува се уште се немам опиено.И сеуште сокче пијам и ич не ми е срам да ви кажам.Цигари ставаат во уста и што се вика вчера ги извадиле пелените и сеуште на млеко мирисаат ке се праи јака фраерчина.А што вика Саладин и полошо сум видел.</p><p>Шминкање и штикли уште во осмо одделение?Ма дај брееееее,јас на тие години се уште одев неисчупана на школо,со врзана коса и само лабело на уста а денеска?Штикли,шминки,деколтиња и што уште не.</p><p>Според мене и родителите се виновни не само децата.Преголема слобода не е на арно,не не.</p><p>А денес повеке женски се опиваат отколку машки.Жална вистина.Дојдоа времиња девојчиња повеке да примаат во болници заради пијанство отколку машки.</p><p>Велите не можеле да играат ластик,не мора ластик ама да бидат малку приберени а не да се однесуваат како распашана команда од типот The world is mine.</p><p>За чуствата и емоциите океј луѓе сме се случува да настануваат испади од типот ме боли бла бла ама дали е и нормално веке на 16 години да рагаш бебиња и да формираш брак бе?Се уште не си оформен како личност за да донесуваш такви важни одлуки.Си се клецкале убаво им било ама не знаеле да се едуцираат за презервативи зошто утре ке има Оф леле мори мајко.</p><p></p><p>Можеби малку забегав ама тоа е тоа.</p><p></p><p>И дајте што сте се нафрлиле на човекот?Си напишал свое мислење своја колумна,не мора веднаш со пцовки.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="МериСелест, post: 87455, member: 1010"] Нема да мрчам за насловот,всушност и не ме интересира за која генерација станува збор таму.Не само 96 генерација е ваква туку и тие пред неа биле исти и тие по неа на таа возраст.Да не зборувам за денешните 15 годишни деца.Ако не се опие мисли дека ке го избегаваат друштвото па ајде и тој да се покаже дека може.Џони Валкер,вотки мотки коњаци?Ма јас ако ви се верува се уште се немам опиено.И сеуште сокче пијам и ич не ми е срам да ви кажам.Цигари ставаат во уста и што се вика вчера ги извадиле пелените и сеуште на млеко мирисаат ке се праи јака фраерчина.А што вика Саладин и полошо сум видел. Шминкање и штикли уште во осмо одделение?Ма дај брееееее,јас на тие години се уште одев неисчупана на школо,со врзана коса и само лабело на уста а денеска?Штикли,шминки,деколтиња и што уште не. Според мене и родителите се виновни не само децата.Преголема слобода не е на арно,не не. А денес повеке женски се опиваат отколку машки.Жална вистина.Дојдоа времиња девојчиња повеке да примаат во болници заради пијанство отколку машки. Велите не можеле да играат ластик,не мора ластик ама да бидат малку приберени а не да се однесуваат како распашана команда од типот The world is mine. За чуствата и емоциите океј луѓе сме се случува да настануваат испади од типот ме боли бла бла ама дали е и нормално веке на 16 години да рагаш бебиња и да формираш брак бе?Се уште не си оформен како личност за да донесуваш такви важни одлуки.Си се клецкале убаво им било ама не знаеле да се едуцираат за презервативи зошто утре ке има Оф леле мори мајко. Можеби малку забегав ама тоа е тоа. И дајте што сте се нафрлиле на човекот?Си напишал свое мислење своја колумна,не мора веднаш со пцовки. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Генерација '96
На врв
Bottom