Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Генерација '96
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 87449" data-attributes="member: 272"><p>Неам ништо против колумнистот за конкретниов став но да се покажува со прст конкретно по некоја генерација ми води до ограниченост на перцепција. Рецимо шо би рекол јас ако кажам дека генерацијата таа-и-таа е навистина за никаде? А другите се нешто подобри/полоши? Ај те молам. Истотака некаде спомна дека тоа е колумна, ако сакал дотичниот да ти реплицира требал он да пише „контраколумна“. Е па изглеа сеуште не знаеш што е ФОРУМ и дека тука постои и тенденција да се чуе и различното мислење. Се гледа дека си почетник или имаш почетнички ставови, шо не значи дека е крај на светот. Ти го викам ова ако најдобронамерен совет. Имаш добра тема за разглабање - факт. Само тоа `96 не му е место тука.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 87449, member: 272"] Неам ништо против колумнистот за конкретниов став но да се покажува со прст конкретно по некоја генерација ми води до ограниченост на перцепција. Рецимо шо би рекол јас ако кажам дека генерацијата таа-и-таа е навистина за никаде? А другите се нешто подобри/полоши? Ај те молам. Истотака некаде спомна дека тоа е колумна, ако сакал дотичниот да ти реплицира требал он да пише „контраколумна“. Е па изглеа сеуште не знаеш што е ФОРУМ и дека тука постои и тенденција да се чуе и различното мислење. Се гледа дека си почетник или имаш почетнички ставови, шо не значи дека е крај на светот. Ти го викам ова ако најдобронамерен совет. Имаш добра тема за разглабање - факт. Само тоа `96 не му е место тука. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Генерација '96
На врв
Bottom