Вонземјани & НЛО (генерална дискусија)

Дали верувате дека во вселената постои било каква друга форма на живот?

 • Да

  Votes: 69 77.5%
 • Не

  Votes: 11 12.4%
 • Не ме интересира/Сеедно ми е

  Votes: 9 10.1%

 • Total voters
  89

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,192
3,931
743
Јас верувам дека постои било каква друга форма на живот, затоа што вселената е голем простор и секако дека постои било каква друга форма на живот. А мислам дека не сме доволно паметни за да започнеме кокуникација со нив. Т.е. не сме на нивно нивоо на цивилизациален развиток.
 

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,031
2,642
1,143
26
Битола
постои да ама од кај знајш дека ние не сме доволно паметни за да комуницираме со нив.. шо ако тие се пример на ниво шо бешњ земјат пред едно 100-200 години? вселенат е премногу голема за само ние да сме единствена форма на живот, премала е веројатноста...
 

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
872
1,103
393
27
Струмица
Сигурно постои, неможе да сме сами во толкав простор, а и се согласувам со Хип.Хоп_Мкд дека тие се попаметни од нас, бидејќи ако не беа, немаше да можат да ја посетуваат нашата земја... ;)
 
 • Like
Реакции: kones and Hip.Hop_MKD

Cristijan

Нов член
15 февруари 2012
12
4
3
Kicevo
Сигурно постои, неможе да сме сами во толкав простор, а и се согласувам со Хип.Хоп_Мкд дека тие се попаметни од нас, бидејќи ако не беа, немаше да можат да ја посетуваат нашата земја... ;)
Имаме ли цврсти докази дека тие ја посетуваат нашата планета??:unsure
 

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
872
1,103
393
27
Струмица
Па нема да се зборува дека доаѓаат само така за џабе, ако тоа не се случува а и знам блиски луѓе кои што ми имаат кажувано дека виделе нешто што како вселенско летало... во форма на круг било и го виделе од блиско и тоа пред 20 години го имаат тоа видено :)
 

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,566
1,926
1,133
некаде во длабочините на темнината
постојат...доказот е тоа што ние сме во млечниот пат....
а се претпоставува во универзумот има уште многу неотриени планети.....природни сателити....
и многу други работи....а има и што се откриваат ама се кријат од јавноста....
или како некој што кажуваат
ванземјанци имало на земјата само се невидливи....или како молекули па можеле да се трансформират во човечко тело
или да бидат во некое друго тело....:confused: :eek:
значи кога го слушнав тоа....типот стварно забегал :confused:
 
 • Like
Реакции: Lena and Hip.Hop_MKD

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,279
2,353
113
Софија
Вонземјанците се 6 пати понапредни од нас. Мене не ми е јасно зошто ги кријат. :confused: Демек ќе ги исплашат луѓето, или што...
 
 • Like
Реакции: cakar_ulav