Влажни марамчиња

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,084
7,013
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Секогаш имам со себе, да не ми притреба за нешто, особено за време додека сум на факс, особено во оние денови од месецот. А најмногу ми се допаѓаат на Medical, мирисаат на оние детските мастичиња од 3 денари. :biggrin
 

Gabriela

Активен Член
19 февруари 2012
145
139
43
22
Ретко користаам оти не ми требаат не се шминкам такви работи само ептен некад онака ако ни текне да купиме да иначе користиме бебешки....
 

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,132
2,396
1,133
Yellow submarine
Обично користам од оние во мали пакувања на кои никогаш не им го ни гледам името а, што секогаш ми се во ташна, за држ-недај прилики :giggle

Искрено за дома немам потреба со оглед на тоа дека се туширам еднаш до два пати дневно обавезно.
 

Sugar

Истакнат Член
19 февруари 2012
501
1,110
393
Бекутан, ги користам за вадење шминка од очите и за чистење на обувки :D
 

Minnie

Активен Член
18 февруари 2012
125
127
43
Somewhere over the rainbow
За вадење шминка ги користам марамчињата на Нивеа висаж, а за др. најчесто ги користам марамчињата на Бекутан.