Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Scars" data-source="post: 262019" data-attributes="member: 264"><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">Ме средна лопов на улица. </span></span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">- Дечко дај парите!</span></span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">- Неам пари.</span></span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">Ми извади нож.</span></span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">- Дечко дај парите!</span></span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">- Неам пари.</span></span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">Ми извади пиштол.</span></span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">- Дечко дај парите!</span></span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">- Неам пари.</span></span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">Ми извади пушка.</span></span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">- Дечко дај парите!</span></span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">- А бе, ти имаш нож, пиштол, пушка, си земал од мене пари бараш!</span></span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">- Ги продавам, сакаш да ги купиш?</span></span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">- Неам пари.</span></span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">Ми извади телефон.</span></span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">- Имаш фесјбук?</span></span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">- Имам.</span></span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">- Може лајк на сликава, за наградна игра ми е!</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Scars, post: 262019, member: 264"] [FONT=tahoma][COLOR=#333333]Ме средна лопов на улица. - Дечко дај парите! - Неам пари. Ми извади нож. - Дечко дај парите! - Неам пари. Ми извади пиштол. - Дечко дај парите! - Неам пари. Ми извади пушка. - Дечко дај парите! - А бе, ти имаш нож, пиштол, пушка, си земал од мене пари бараш! - Ги продавам, сакаш да ги купиш? - Неам пари. Ми извади телефон. - Имаш фесјбук? - Имам. - Може лајк на сликава, за наградна игра ми е![/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom