Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Хоуп*" data-source="post: 241982" data-attributes="member: 2740"><p><strong>Патувале со авион за Америка,Марко американец и русин. Летале над океанот и одеднаш се појавил Ѓавол во авионот и им рекол:</strong></p><p><strong>- Вие тројца имате шанса да се спасите од пеколот. Секој од вас треба да фрли по еден предмет од авионот во океанот, а јас ќе отидам по него. Ако успеам да го донесам предметот, оној кој го фрлил ќе оди во пеколот.</strong></p><p><strong>Американецот прв го фрлил предметот. Ѓаволот скокнал во океанот и брзо се вратил носејќи ја иглата со себе. Го земал американецот и го одвел во пеколот.</strong></p><p><strong>Русинот втор го фрлил предметот. Ѓаволот скокнал и се вратил со чачкалица. Го земал русинот и го одвел во пеколот.</strong></p><p><strong>Дошол на ред Марко. Фрлил предмет, а ѓаволот скокнал по него во океанот. И го немало, го немало, го немало, кога ете го ѓаволот изнервиран се вратил во авионот му вика на Марко:</strong></p><p><strong>- Добро бе море, што фрли ти?</strong></p><p><strong>А Марко:</strong></p><p><strong>- Шумлива таблета…</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Хоуп*, post: 241982, member: 2740"] [B]Патувале со авион за Америка,Марко американец и русин. Летале над океанот и одеднаш се појавил Ѓавол во авионот и им рекол: - Вие тројца имате шанса да се спасите од пеколот. Секој од вас треба да фрли по еден предмет од авионот во океанот, а јас ќе отидам по него. Ако успеам да го донесам предметот, оној кој го фрлил ќе оди во пеколот. Американецот прв го фрлил предметот. Ѓаволот скокнал во океанот и брзо се вратил носејќи ја иглата со себе. Го земал американецот и го одвел во пеколот. Русинот втор го фрлил предметот. Ѓаволот скокнал и се вратил со чачкалица. Го земал русинот и го одвел во пеколот. Дошол на ред Марко. Фрлил предмет, а ѓаволот скокнал по него во океанот. И го немало, го немало, го немало, кога ете го ѓаволот изнервиран се вратил во авионот му вика на Марко: - Добро бе море, што фрли ти? А Марко: - Шумлива таблета…[/B] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom