Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="JaMi" data-source="post: 236942" data-attributes="member: 446"><p><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Воспитувачка во градинка му помага на детето да ги облече чизмите. Тоа туркало, таа влечела, но чизмите никако да легнат на ноџињата. Кога едвај успеала...</span></span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"></span></span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">...да му ги навлече, целата препотена, речиси се онесвестила кога малиот и рекол:</span></span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"></span></span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">-Ама сте ми ги облекле обратно... левата на десна нога, десната на лева.“</span></span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"></span></span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">И навистина. Не било лесно повторно да му ги соблече и облече, но, на крај чизмите си биле секоја на вистинската нога.</span></span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Малиот тогаш викнал:</span></span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">- „Тоа не се моите чизми“.</span></span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Воспитувачката се гризнала за јазик за да не вресне. -„Зошто не ми го кажа ова порано???!!!“ И со напор повторно му ги соблекла чизмите.</span></span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Тогаш малиот продолжил: „Чизмите се од брат ми. Мама ми ги даде мене“.</span></span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Воспитувачката не знаела дали да плаче или да се смее... после повторна мака, чизмите биле повторно на нозете.</span></span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Тогаш таа го прашала детето: „А, каде ти се ракавичките?“</span></span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Детето одговорило: „Па ги сокрив во чизмите!“</span></span></span></span></span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="JaMi, post: 236942, member: 446"] [B][FONT=lucida grande][COLOR=#000000][SIZE=11px][FONT=arial][SIZE=3][COLOR=#000000]Воспитувачка во градинка му помага на детето да ги облече чизмите. Тоа туркало, таа влечела, но чизмите никако да легнат на ноџињата. Кога едвај успеала... ...да му ги навлече, целата препотена, речиси се онесвестила кога малиот и рекол: -Ама сте ми ги облекле обратно... левата на десна нога, десната на лева.“ И навистина. Не било лесно повторно да му ги соблече и облече, но, на крај чизмите си биле секоја на вистинската нога. Малиот тогаш викнал: - „Тоа не се моите чизми“. Воспитувачката се гризнала за јазик за да не вресне. -„Зошто не ми го кажа ова порано???!!!“ И со напор повторно му ги соблекла чизмите. Тогаш малиот продолжил: „Чизмите се од брат ми. Мама ми ги даде мене“. Воспитувачката не знаела дали да плаче или да се смее... после повторна мака, чизмите биле повторно на нозете. Тогаш таа го прашала детето: „А, каде ти се ракавичките?“ Детето одговорило: „Па ги сокрив во чизмите!“[/COLOR][/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom