Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 160513" data-attributes="member: 272"><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Dolazi Medvedev kod Putina i nervozno mu predlaze da vec ukinu ove vremenske zone.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">– Zasto, pita ga Putin?</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">– A ne snalazim se vise, odletim u drugi grad, zovem kuci a oni svi spavaju, prosli put tebe budim u 4 ujutro a mislio sam da je vecer. Zovem Angelu da joj cestitam rodjendan, kaze bio je jucer; predsjedniku Kine Novu godinu, kaze da je sutra.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">– Ma dobro, to su sve pizdarije, govori mu Putin.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">– Ma kakve pizdarije?</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">– Sjecas se kad se srusio onaj Poljski predsjednicki avion? Ja zovem da im izrazim sucut, kaze covjek da jos nije ni poletio...</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 160513, member: 272"] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Dolazi Medvedev kod Putina i nervozno mu predlaze da vec ukinu ove vremenske zone.[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]– Zasto, pita ga Putin?[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]– A ne snalazim se vise, odletim u drugi grad, zovem kuci a oni svi spavaju, prosli put tebe budim u 4 ujutro a mislio sam da je vecer. Zovem Angelu da joj cestitam rodjendan, kaze bio je jucer; predsjedniku Kine Novu godinu, kaze da je sutra.[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]– Ma dobro, to su sve pizdarije, govori mu Putin.[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]– Ma kakve pizdarije?[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]– Sjecas se kad se srusio onaj Poljski predsjednicki avion? Ja zovem da im izrazim sucut, kaze covjek da jos nije ni poletio...[/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom