Важно за подфорумот Мистерија!

Статус
Затворена за нови мислења.

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,192
3,931
743
ВАЖНО!!!
Во подфорумот Мистерија може слободно да отварате теми и да развивате дискусија.
Ве молиме да користите кириличен фонт, а доколку немате прочитајте како да инсталирате: клик

Заради поквалитетна дискусија во темата е задолжително е да има вовед според кој подоцна би се одвивала дискусија.
  • Строго држете се до правилата, навреди и офф-топик мислења пријавувајте користејќи ја опцијата пријави под наведеното мислење и наведете ја причината.
  • Било какви навреди врз другите членови се забранети и ќе бидат најстрого санкционирани од страна на модераторот/ите.
  • Исто така пожелно е и да наведувате од каде ги црпите податоците.
  • Доколку бришете мислење наведете зошто го правите тоа.
  • Не пишувате едно под друго мислење одма, користете го копчето измени!
За било какви проблеми, во секое време може да се обратите кај назначениот модератор на профил или по приватна порака.
Почитувајте ги правилата и модераторите и ние ќе ве почитуваме вас!
 
Статус
Затворена за нови мислења.