ВАЖНО за форумот „Музика“

Статус
Затворена за нови мислења.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,053
1,183
ВАЖНО!!!

  • ЗАДОЛЖИТЕЛНО Е ДА СЕ ПИШУВА НА КИРИЛИЦА. Ако немате кирилична подршка може да инсталирате. клик
  • Секој има право да отвори некоја тема за група/пејач или некоја тема која поврзана со музика, секако ако нема таква тема. Пред да отворите нова тема претходно видете дали има таква. клик
  • Темата треба да содржи мал вовед и некои прашања кои ќе развијат дискусија.
  • коментарите кои се неповрзани со темата ќе се сметаат за офф топик и ќе бидат отстранети
  • Ако се согласувате со некое мислење или ви се допаѓа песната што ја објавил некој член кликнете на Ми се допаѓа“
  • И доколку веќе сте напишале едно мислење и сте заборавиле да напишете нешто изменете го мислењето со кликање на Измени.
  • Во темата „Моментално слушам“ поставете линк од песната која ја слушате или напишете го името на песната и не пишувајте мислења од типот „Јака песна брат“, „Ми се допаѓа“, „Ништо не слушам“ . Ако ви се допаѓа песната што ја има поставено членот кликнете „Ми се допаѓа“. И не објавувајте песна под песна, користете го копчето Измени. Доколку ви истекло времето за изменување мислењата ќе бидат споени од мене.
  • Строго е забрането јавно споделување линкови до торенти и слична илегална содржина. Доколку сакате да презвемете песна/албум побарајте по ПП од некој член кој има пишувано на темата.
Доколку забалежете неправилности, пријавете го мислењето или обратете ми се преку порака.
 

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,053
1,183
Од денес има подфорум Групи и подфорум Изведувачи, доколку отварате тема за некоја група или изведувач отворете ги во соодветниот подфорум. Доколку отварате тема општо за музика отворете ја во форумот Музика.

:)
 
Статус
Затворена за нови мислења.