Брачно неверство

kockakockica@

Истакнат Член
30 мај 2022
94
45
128
Oстај ти тоа дали оправдувам или не
Тоа не е ни битно
Муабетот е да не се траќате никогаш мене нема да ми се деси
оти у животото се може да ти дојде на глава
Така е, но темата за брачно неверство не е за тебе, мене и наше искуство, туку што мислење имаме или после доживеаната превара од твоја страна што би дала совет.....или ахммм, убава работа, супер адреналинска авантура, само пазете се да не ве фатат на дело!?
Ај нема везе, факт е дека кај што има неверство, таму во тие бракови нешто фали.