Апел за помош на 22 месечната Софија Караманолева

Аниса

Нов член
11 јуни 2018
3
5
3
30
Малечката Софија има само 22месеци и има малигно заболување на р'бетниот мозок, притоа не можеше како секое нормално детенце да прооди и проговори. Веќе имаше една интервенција, но потребно е понатамошно лекување кое нејзините најблиски не можат да си го дозволат, затоа ве молам од ♥ да помогнеме.
IMG_20180903_011722.png
 

Stojne

Староседелец
29 јануари 2015
394
136
1,053
Вртев на телефонскиот број од Вип, но имам забрана за појдовни повици. :eek