Анкета

massimaux

Истакнат Член
4 јануари 2016
73
85
328
Ве молам да одберете еден од понудените одговори или можеби да допишете дополнително мислење во полето за коментар:
http://www.polljunkie.com/poll/gcbadt/happy-poll
Многу би ценел ако ја споделите со своите пријатели на ФБ или Твитер. Целта е да се добијат што повеќе одговори за да има повисока статистичка релевантност.
Оваа анкета е follow-up на темата "Морална дилема". Се надевам не е проблем што е посебна тема бидејќи ако стои како коментар на првата тема, многу малку членови ќе ја забележат.

Фала!
 
Последна промена: