Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Анален секс
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Аркантос" data-source="post: 332826" data-attributes="member: 1768"><p>Последното би требало да го ставиш во болд, го кажа она што јас не знаев да го склопам(тибам книжевникот).</p><p>Во Македонија главно ги има само тие два типа на луѓе: конзервативци и сѐ уште недооформени конзервативци поради немањето доволно искуство. Останатите се нешто измеѓу. Многу малку се оние „слободоумните“.</p><p>Нејсе, тоа е за друга тема. </p><p>Нема осудување. Не знам дали во моите погледи виде осудување. Темата си е топ. Јас мрчам на начинот на кој што е поставена.</p><p>Зошто да е насочена кон тоа жените да одговараат дали им е убаво некој да ги е*е во задник или не? </p><p>Нели може да биде неутрална... да се постават дилемите кои еден неискусен младич ги има, да се постават ете како што погоре некои сакале да направат, резултати од глобални истражувања на темата, па подолу да си кажуваме самите што сакаме(значи сами да си го формираме начинот на излагање).</p><p>Ова не е тема на која треба да се постави прашање: Еј, моме, колку од саат за да ти го лупнам во газ?</p><p></p><p>И после олку бунење, ај да одговорам на темава, да не ме праите конзервативец.</p><p>Според моето искуство, мислам дека жените сакаат да го практикуваат, но само кога потполно ќе се опуштат. </p><p>Всушност, тоа може сум го добил како искуство бидејќи дури и јас би сакал прво да ја опипам добро средината пред да посакам анален секс.</p><p>Сепак, да се направи некаква компарација... чувството што го дава пенетрацијата во вагина, само во рееетки случаеви ќе го даде аналната пенетрација.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Аркантос, post: 332826, member: 1768"] Последното би требало да го ставиш во болд, го кажа она што јас не знаев да го склопам(тибам книжевникот). Во Македонија главно ги има само тие два типа на луѓе: конзервативци и сѐ уште недооформени конзервативци поради немањето доволно искуство. Останатите се нешто измеѓу. Многу малку се оние „слободоумните“. Нејсе, тоа е за друга тема. Нема осудување. Не знам дали во моите погледи виде осудување. Темата си е топ. Јас мрчам на начинот на кој што е поставена. Зошто да е насочена кон тоа жените да одговараат дали им е убаво некој да ги е*е во задник или не? Нели може да биде неутрална... да се постават дилемите кои еден неискусен младич ги има, да се постават ете како што погоре некои сакале да направат, резултати од глобални истражувања на темата, па подолу да си кажуваме самите што сакаме(значи сами да си го формираме начинот на излагање). Ова не е тема на која треба да се постави прашање: Еј, моме, колку од саат за да ти го лупнам во газ? И после олку бунење, ај да одговорам на темава, да не ме праите конзервативец. Според моето искуство, мислам дека жените сакаат да го практикуваат, но само кога потполно ќе се опуштат. Всушност, тоа може сум го добил како искуство бидејќи дури и јас би сакал прво да ја опипам добро средината пред да посакам анален секс. Сепак, да се направи некаква компарација... чувството што го дава пенетрацијата во вагина, само во рееетки случаеви ќе го даде аналната пенетрација. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Анален секс
На врв
Bottom