Алтернативен начин на лекување

Статус
Затворена за нови мислења.

macencef

Нов член
24 декември 2017
1
0
1
34
На следниот линк имате прекрасни производи за лекување на хронични незаразни заболувања, алтернативни производи кои се земаат ЗАЕДНО со препишаната терапија. Во овие производи има и производи за убавина. За Информации пишете ми во порака

https://maczorc.wixsite.com/mysite
 
Статус
Затворена за нови мислења.