Аквариумска риба

Mila. M

Нов член
28 февруари 2019
1
0
1
26
Здраво
Сакам да ве прашам имам аквариум и чувам караси, но секогаш кога ќе купам нови по некоја ми умира не знам зошто.
А исто така сакам и да прашам колку степени треба да е водата во аквариумот за овие риби.