Џоре Снег => Struggler

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,220
1,747
253
Ѓорѓија, пишман аџија... :)
Ајдееее..од кај никна пак сега овој Ѓоргија.....каша попара.....
Можам ли јас да си го сменам името во Орхидеја Дива....кога веќе си правите ку*ташак со никовите???
 

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,752
2,574
1,683
Han Wavel
Ајдееее..од кај никна пак сега овој Ѓоргија.....каша попара.....
Можам ли јас да си го сменам името во Орхидеја Дива....кога веќе си правите ку*ташак со никовите???
:patos Види ја што збори. Дома ако не сакаат децата да јадат ти им викаш, еј не си играј курташак земи јади. Бог да чува.