Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовта денес
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Selene" data-source="post: 220111" data-attributes="member: 1176"><p>Љубовта секогаш била нешто што сите личности ја доживуваат поинаку и на свој начин, така и ќе биде. А вие машките ако цело време стравувате дека девојката ќе ве сака само заради парите, тогаш самите сте си криви, што да ви кажам друго. Сфатете дека не сите девојки сакаат пари. Еве јас ќе се земам за пример, дечко ми не е богаташ, не се расфрла со пари, нема привезок од БМВ на клучевите, не пие најскапо виски (колку да се пофали пред другите, демек еве, за леб немам ама за виски имам и сл.) 100 пати му имам кажано дека јас сум со него затоа што ме цени и почитува како човек, ме третира убаво и во кревет прави да заборавам на се друго. Освен тоа, друго ништо не ми треба.</p><p></p><p>Пуштете ја душата, погледнете подобро и ќе воочите дека има прекрасни девојки со кои можете да си бидете и најверни другари, да кршите кревети, да се смеете и да тагувате заедно и да се почитувате. </p><p></p><p>Џабе ви се сите калкулации, пресметувања за тоа што сакате а што не во партнер. Кога некој со бакнеж ќе направи да отидете на 7мо небо ќе заборавите дека не сакате кафени очи или голем нос или нешто сосема трето. </p><p></p><p>Љубовта денес е убава, само треба да најдете убав човек за да ја доживеете. Ако само кукате, ништо нема да биде.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Selene, post: 220111, member: 1176"] Љубовта секогаш била нешто што сите личности ја доживуваат поинаку и на свој начин, така и ќе биде. А вие машките ако цело време стравувате дека девојката ќе ве сака само заради парите, тогаш самите сте си криви, што да ви кажам друго. Сфатете дека не сите девојки сакаат пари. Еве јас ќе се земам за пример, дечко ми не е богаташ, не се расфрла со пари, нема привезок од БМВ на клучевите, не пие најскапо виски (колку да се пофали пред другите, демек еве, за леб немам ама за виски имам и сл.) 100 пати му имам кажано дека јас сум со него затоа што ме цени и почитува како човек, ме третира убаво и во кревет прави да заборавам на се друго. Освен тоа, друго ништо не ми треба. Пуштете ја душата, погледнете подобро и ќе воочите дека има прекрасни девојки со кои можете да си бидете и најверни другари, да кршите кревети, да се смеете и да тагувате заедно и да се почитувате. Џабе ви се сите калкулации, пресметувања за тоа што сакате а што не во партнер. Кога некој со бакнеж ќе направи да отидете на 7мо небо ќе заборавите дека не сакате кафени очи или голем нос или нешто сосема трето. Љубовта денес е убава, само треба да најдете убав човек за да ја доживеете. Ако само кукате, ништо нема да биде. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовта денес
На врв
Bottom