Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовта денес
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Struggler" data-source="post: 219935" data-attributes="member: 2427"><p>Често родителите дома прават притисок кон девојката ( најчесто) дали мамчето може да ги задоволи нејзините потреби, и дали е способен финансиски да одржува семејство, што за мене е во ред да се прашува тоа. </p><p>Но, сега дојде време каде што девојчињата се учат уште од мали, да бидат трпеливи и да чекаат на јадицата да се фати "голема риба" , што значи да фати дечко и да се омажи за што е можно побогат финансиски.</p><p></p><p>Во ова време ретко некоја да те погледне доколку си со застарени алишта и патики. Многу сум разговарал со девојчиња и ме интересираше нивно мислење за тоа како треба да изгледа едно момче за да им се допадне....?</p><p>Нивниот одговор следеше..</p><p></p><p>-Амиии треба да е среден, фризурче да има, да користи убави мириси, да носи алиша убави и спортски патики ( а спортски патики секогаш се едни од најскапите, веројатно не мислеле на шангајки).</p><p></p><p>Можеби ете сум во таква околина каде што девојчињата претежно се малце на кренато ниво, но тоа е мое мислење.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Struggler, post: 219935, member: 2427"] Често родителите дома прават притисок кон девојката ( најчесто) дали мамчето може да ги задоволи нејзините потреби, и дали е способен финансиски да одржува семејство, што за мене е во ред да се прашува тоа. Но, сега дојде време каде што девојчињата се учат уште од мали, да бидат трпеливи и да чекаат на јадицата да се фати "голема риба" , што значи да фати дечко и да се омажи за што е можно побогат финансиски. Во ова време ретко некоја да те погледне доколку си со застарени алишта и патики. Многу сум разговарал со девојчиња и ме интересираше нивно мислење за тоа како треба да изгледа едно момче за да им се допадне....? Нивниот одговор следеше.. -Амиии треба да е среден, фризурче да има, да користи убави мириси, да носи алиша убави и спортски патики ( а спортски патики секогаш се едни од најскапите, веројатно не мислеле на шангајки). Можеби ете сум во таква околина каде што девојчињата претежно се малце на кренато ниво, но тоа е мое мислење. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовта денес
На врв
Bottom