Резултати од барањето

 1. TheKitten

  Каде е членот?

  Тука сум, ама толку известувања имам, што не можам сите да ги видам :D
 2. TheKitten

  Ембриогенеза и фетален развој

  Цаци, колку бремености си имала до сега? Обично, при првата бременост, жените движењата на фетусот не му ги припишуваат нему, туку повеќе личат на грчеви. Обично од ,,втор пат,, точно знаат да одредат што е грч, а што е бебе :) Кога прв пат почна со сигурност да знаеш дека тоа чудно чувство...
 3. TheKitten

  Абортус: за или против?

  Оној со висечки полов орган е тој што го облекува кондомот. Кога ќе имаш секс ќе научиш.
 4. TheKitten

  Кој изневерува повеќе: мажите или жените?

  Да де, оти ние само на темава мислиме деноноќно, друго на памет не ни паѓа ;) Пази, и сексот знае понекогаш да биде отскочна даска.....
 5. TheKitten

  Кој изневерува повеќе: мажите или жените?

  Можеби грешам, тоа е мое видување за луѓето со кои секојдневно се среќавам, не мора да значи дека важи за сите мажи во светов подеднакво :)
 6. TheKitten

  Кој изневерува повеќе: мажите или жените?

  Колку само има вистина во ова!! :) Жените дефинитивно имаат поаналитичко око :) Секогаш имам склоност повеќе да ги жалам мажите, некако се почесто ми изгледаат како мали кутренца, кога ќе згреши само те гледа жално и чека казна, а жениве посурови се, се бранат со сите средства, манипулираат на...
 7. TheKitten

  Ембриогенеза и фетален развој

  Не сум ни јас стручна, сигурно има постручни од мене, се надевам ќе се појават :D
 8. TheKitten

  Кој изневерува повеќе: мажите или жените?

  Не, не мислам дека е неверството добра работа. Во конкретниот случај беше добра работа. Секако, не можеме да тврдиме дали е исправно или не. Барем јас не можам. Со оглед дека секој различно го доживува. Не можам да ти одговорам со да или со не. Не гледам така црно-бело на темата :) Да...
 9. TheKitten

  Кој изневерува повеќе: мажите или жените?

  Тогаш според твоето сфаќање, неверството не можеме да го сведеме само на сексуален однос. Неверство би било ако тој излезе со другари, ама ти каже дека ќе спие. За мене сексот не е толку ау вау, едноставно не се ни замарам дали дечко ми ме изневерува или не. Ако ме изневерува, многу добро го...
 10. TheKitten

  Кој изневерува повеќе: мажите или жените?

  Лол, лол, лол. Полека. Прво, од каде тоа дека си супериорен вид на суштество? Тоа што ние мислиме дека сме супериорни, не значи дека сме супериорни. Еволуцијата баш нема врска со неверството, како што ти кажав, природата не не создала како верни суштества. Ако веќе навлагаме во тој поглед...