Резултати од барањето

 1. Kiril

  Вашите баба и дедо

  Rosana стил. Исто, само што јас ги памтам дедо ми и баба ми од кај мајка ми. Дедо ми од кај татко ми е починат многу млад но се гордеам со него и името што му го наследив :) Баба ми е сеуште жива но не сум баш во добар конктакт со неа, уште од кога знам јас за мене го имаме изгубено односот...
 2. Kiril

  Крај на светот, катаклизми, пророштва...

  Уживај брат некогаш писменото изразување е малку посложено од усменото, но затоа сме тука и ке се поправиме. Човек На Човека Му Е Човек Само Ако Е Човек. :) А луѓето со исперен мозок, верувај подалеку од 2012 и нема ни да стигнат. Веке сите нови филмови кои наводно ни ја прикажуваат и ни...
 3. Kiril

  Непреведени делови на форумов

  Избришано :)
 4. Kiril

  Дали годините се мерило за зрелост?

  Годините немаат никаква поврзаност со зрелоста.-Мое мислење. Сум имал можност да се најдам во друштво на возрасни луѓе но на некој начин ограничени во размислувањата - општо земено. Не знаат да довршат односно сврзат реченица со реченица. Или едноставно проба да се вклопи но самите заостанати...
 5. Kiril

  Што ви се јаде во моментов?

  Ете во моментот ми се прејаде страшно многу. И би јадел се што ми дојде при рака. Затоа одам да ѕирнам во фрижидерот да грицнам нешто :)
 6. Kiril

  Во каква улога би се ставиле во филм?

  Сакам да се појавам само во еден филм, а тоа е Con Air, на местото на Steve Buscemi.
 7. Kiril

  Глупо прашање и глуп одговор

  Оти не е ладно. Зошто има дожд кога врне?
 8. Kiril

  Вритинг Енглиш витх Кирилик

  оу мај гад. дуд вере из јор кар? Ч)
 9. Kiril

  Што подразбирате под Господ?

  Господ ми дава сила, мир и спокој во душата и сигурност во себе за да легнам и заспијам вечерва и станам и се разбудам утре.