Резултати од барањето

 1. Furby

  Воспитување: како ќе ги третирате децата?

  си ја замислив во глата и добро е шо е само приказна
 2. Furby

  Воспитување: како ќе ги третирате децата?

  http://think.mk/2013/08/29/tegla-so-dhem-dobra-pouka/
 3. Furby

  Дискусии за хороскопски знаци

  дружељубива сум:):gus
 4. Furby

  Што би му кажале на членот над вас?

  со твој пари:svirka
 5. Furby

  Менување на мислењето

  Јас не сум глупа , јас сум ретадирана. :sreken(drunk)
 6. Furby

  Дискусии за хороскопски знаци

  двете(wasntme)
 7. Furby

  Што би му кажале на членот над вас?

  утре, кај балче , и да касниме нешто
 8. Furby

  Кога последен пат...

  Скоро секој ден , ама ко че видам дека пак ме демни минатото , ништо од то. Кога последен пат јадеше здрав оброк и шо го сочинуваше истио......
 9. Furby

  Испукајте се

  Можам многу да бидам тивка , ако никој не ме чепка , ама то е проблемо шо некој лујџе шо в гроб че се преврта ако не ти го расипа рајато.....