Резултати од барањето

 1. R

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Фала ти многу што ме просветли. Да не беше ти немаше да знам што е тоа френдзона, и што е тоа дискусија. Ти благодарам многу, о ти Голем Мудрецу. :showoff:x
 2. R

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  А каква е таа топ дискусија?
 3. R

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Мислам дека ти не ми ја сфати поентата,тоа и е само културен начин да ти каже дека не и се допаѓаш. А пријател да бидеш со неа сигурно никој не те тера со сила. Не може на секому да му се допаѓаш. Што се нема да измислите. (facepalm)
 4. R

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Поголема глупост од ова немам слушнато. Ако некоја девојка ти се допаѓа сигурна сум дека ќе и се пуштиш, ќе и ставиш некако до знаење дека ти се допаѓа, ќе пробаш да ја смуваш или не знам што. А, ако те одбие, тоа само значи дека не и се допаѓаш, не те става во никаква френдзона или не знам што...
 5. R

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Може да ми објасните која е таа френдзона?
 6. R

  Моментално читам...

  Бидејќи премногу ми се допадна "Никогаш не оставај ме", се двоумев што да читам следно. По Препорака на Саладин да продолжам со дистописки роман, ја почнав "1984" од Џорџ Орвел. Морам да признаам и претходно ја имав започнато па ја оставив, некако ми беше премногу напорна. Се надевам дека овој...
 7. R

  Последна прочитана книга и кратка рецензија

  Никогаш не оставај ме - Казуо Ишигуро Книгава дефинитивно е една ако не и најдобра книга што сум ја прочитала. Начинот на кој што е напишана и приказната се неверојатни. Многу кревко дело, ја читав пополека и внимателно знаејќи што ме чека на крајот, бидејќи претходно го гледав филмот. Но, тоа...
 8. R

  Педофилија

  Не бил непознат во тоа е работата. Пријател на татко и, значи го познавала веќе претходно затоа отишла со него.
 9. R

  Педофилија

  Девојчето има 12 години, ти колку години имаш?
 10. R

  Педофилија

  Зошто бил пријател на татко и, затоа му поверувала. А башка девојчето мислам дека има проблеми со развојот.