Резултати од барањето | Црнобело Форум

Резултати од барањето

 1. histerykmelancholik

  Од каде ја добивте инспирацијата за вашиот ник на форумов?

  Хистеричен меланхолик е тип на лик од полскиот (и не само полскиот) романтизам.
 2. histerykmelancholik

  Во која земја што сте патувале ви оставила најголем впечаток?

  Живеев година дена во Полска, 6 месеци во Катовице и 6 месеци во Вроцлав и имам поминато 3 месеци во Варшава и уште неколку месеци во неколку градови во Полска. Последен пат бев во Варшава, зимата пред да се рашири коронава. Недела дена и за првпат отидов таму без посебни обврски. Првпат...
 3. histerykmelancholik

  Хит на денот

  Убавината да се знае некој јазик кој не е толку популарен е во тоа што ќе откриеш музика која на ниеден начин не би ја слушнал/а. Една од убавините, секако. Лајтерица, за убавите летни денови поминати во мечтаење. Сите песни за летото се еден вид химни за носталгијата, не?
 4. histerykmelancholik

  Кафич по ваша мерка

  Мое омилено место во Скопје е паб порта. Одличен избор на пива и превкусна храна. Често не е преполно, има добра атмосфера на паб.
 5. histerykmelancholik

  Моментално слушам...

  нешто убаво.
 6. histerykmelancholik

  Песна што ве потсетува на некој момент

  Скопје, август 2019, здраво млади и таму се запознавме.
 7. histerykmelancholik

  Моментално читам...

  Дали е ова човек од Примо Леви, мемоари од неговото заточеништво во Аушвиц и што претходело. Крајно вознемирувачко, но, крајно рационално напишано.
 8. histerykmelancholik

  Дали практикувате орален секс?

  Како може без тоа.