Резултати од барањето

 1. vlatko_sk

  Моментално слушам...

  roger sanchez mix
 2. vlatko_sk

  Најдобар сум во...

  во фудбал, географија и др. нешта,иначе ако не сум во добар не ни го почињам :P
 3. vlatko_sk

  Предлози за книги - Со кратка рецензија

  Мистеријата на седумте бројчаници ви ја препорачувам посебно на оние кој сакаат мистерии :P
 4. vlatko_sk

  Форумски турнири во друштвени игри (договарање - тука)

  ако сме може одма да почнеме
 5. vlatko_sk

  Љубовта и разликата во годините

  не ме разбра на што точно мислев ,али ок нема везе
 6. vlatko_sk

  Форумски турнири во друштвени игри (договарање - тука)

  и јас сум за нормално, и во двојки ако мозе хехе
 7. vlatko_sk

  Љубовта и разликата во годините

  Види сеа вака,тука сите кажуваат свое мислење а тоа се базира најверојатно на нивно лично искуство,па така и јас.А тоа што ке каже некој нешто ке го има увек и баш ми е гајле јас си се чуствувам така како што мене највеке ми одговара и ми е убаво.позз
 8. vlatko_sk

  Кои се слабостите на хороскопските знаци?

  И јас го мислам истото како тебе,само тој дел ме опишува