Резултати од барањето

 1. freak

  Што мислите за Зумба часовите?

  Зумбата е одлична како за физичкиот изглед така и за психичкото здравје според мене. Имам вежбано зумба...... на почетокот е малку напорно затоа што без престан скокаш триесетина минути но резултатите се неизбежни. Настрана од тоа расположението е на високо ниво. Зумбата ми беше и издувен...
 2. freak

  Личен дневник

  Започнав со водење на дневник пред околу три години. Во првиот има све и свашта опишано во детали. Овај вториот ми е некако одвреме навреме запоставен ама ги има сите најбитни моменти кои ми се случуваат. Инаку би дала да ми го чита мојата најдобра другарка но не се. Пишувам во тефтер, едно...
 3. freak

  Донирање на органи

  Без размислување би донирала органи на мои блиски, па макар и мојот живот се ставил во опасност:). А и после смртта доколку моите органи би му биле од корист на некој или би му го спасиле животот нема причина да не ги дадам. :sreken
 4. freak

  Опсесија со Бог

  Иритараат......... :D
 5. freak

  Koлкава слобода треба да им се дава на децата?

  Јас сум трето дете и норлно имам најповеќе слобода од претходните, најверојатно тоа е така бидејќи моите имаат доживеано се и сешто со нив... немам одредено време кога треба да се враќам од излегување, не ме казнувале, не ме тепале, не се дрогирам, не пушам цигари.....никогаш не ми поставувале...
 6. freak

  Опсесија со Бог

  Тоа со шетање по куќи и кажување дека еден ден Бог ќе се врати мислам дека го прават дел од сектите, јеховините сведоци. Еднаш во Битола по широк сокак делеја флаери баш во врска со тоа. Искрено мене таквите работи ме еритираат. Ме еритираат луѓе кои на цел свет сакаат да докажат дека тие се...
 7. freak

  Тајната за успех на една врска

  Доверба, љубов, искреност, патнерот треба да го имаш како човек кој е тука за тебе во секое време, во добро и лошо. Љубомората е непотребна.
 8. freak

  Опишете си го денот со смајлиња

  :sleep :gus:kafe:gus(cake) ;(
 9. freak

  Италијанска музика

  Музика која што е полна со многу емоции, топлина и љубов е дефинитивно италјанската музика. Ја обожавам. (inlove)
 10. freak

  Девијации - наследни или стекнати?

  Тие личности не ги сметам за нормални. Незнам дали е до гените или до самата личност што има во главата ама сигурно нешто не штима кај нив. А самоубиството луѓето особено младите во последно време го гледаат како најлесно решение за секој проблем. До некаде тие што извршуваат самоубиство ги...