Резултати од барањето

 1. Kristina1003

  Жена е она која и покрај секој удар вели : "нема толкава сила која ќе ме уништи "

  Жена е она која и покрај секој удар вели : "нема толкава сила која ќе ме уништи "
 2. Kristina1003

  Дали цртаните филмови влијаат лошо на децата?

  Се извинувам ако не скубиду беше да пес, али цртаните со преправани вамприи ? Имате всушност гледано цртан од скубиду ?
 3. Kristina1003

  Дали цртаните филмови влијаат лошо на децата?

  Да во право си во некоја смисла , а што ќе му покажат оние цртани со колење? Скубиду ,? подобро том и џери него ли , колење на некое животно , плашење без врска , ... :D
 4. Kristina1003

  Како се чувствувате денес?

  Без никакви чуства , опаднато , глупо , непромислено всушност ( сфјасдхасда ) ете вака ми е во главата :/
 5. Kristina1003

  Дали цртаните филмови влијаат лошо на децата?

  Сега постојат Најлоши програми за деца, дефинитивно цртани се знаат кој треба да се Том и џери , Дора за мали , Мечето ушко, Снежана и седумте џуџиња ,Пепелашка, овие денешни програми ги навлекуваат децата да навлезат во свој свет и да го заборават својот мајчин јазик да зборуваат како што...
 6. Kristina1003

  Школување на приватен или државен факултет?

  Дефинитивно и двете варијанти за приватен и државен е исто Студирам и на приватен и на државен универзитет , Правен , и Мегународен Славјански Универзитет ! Разлика : Правен имаш за учење 300 страни за 1 колоквиум Приватен имаш 100 страни за учење само главниот дел Книги ...
 7. Kristina1003

  Трауми од минатото и нивното влијание во оформувањето на личноста

  Животот е лавиринт , Додека стигнеш до успешната цел , треба сите да претрпиме премногу болки и премногу среќни мигови , што и да се десило во нашите животи треба да продолжиме напред да бидеме храбри и пример за другите ... Ова го кажувам бидејќи самата помисла храбар сум го држи човек...
 8. Kristina1003

  Трауми од минатото и нивното влијание во оформувањето на личноста

  Траума во животот , несекојдневна случка претрпувајќи голем страм , страв , и малтретирање , станав и пистел на мојот живот , сопствена книга со искуства од една лоша судбина која ме погоди премногу .. Бев тинејџер , како секоја млада девојка така и јас , ништо чудно се заљубив во погрешна...
 9. Kristina1003

  Дали знаете да простувате и колку често го правите тоа?

  Простување на еден човек , го прави човекот што повеќе да биде подгазен , можеш да простиш еднаш, два пати , неможеш да му простиш некому дури и кога третиот пат те повредил , Простувај на човек кој заслужува немој да простуваш на некој кој му станува навика, Ти губиш тој добива :)
 10. Kristina1003

  Дали ви се има случено некоја натприродна работа?

  Sekako deka ke cuvam, ne e prv pat vo zivotov da slusnam ili da vidam vakvo nesto isto taka vo bitola, ima na edna fasada od kuka krst koj so godini ja menuvat fasadata na kukata a krstot izleguva povtorno pozdrav ----------------------------------- Секако дека ќе го чувам, :-)