Резултати од барањето

 1. bacdac

  Редовна војска

  А дали има некој таму што го покажува сето тоа (местење кревет средување во шкафчето) а дали можи алиштата да си ги носиш со тебе во купатило. Потоа дали можи да се депилираш на лице да не се бричиш, и дали има некој кој покажува како се чисти W.C. и сите пропратни работи. Инче јас вежбам 300...
 2. bacdac

  Редовна војска

  Вака сеа : јас планирам да заминам војска сеа не знам како ќе поминам на преглед кога ќе ме пратат. Сеа не знам што треба да си носам од дома за таму освен (боксерки и маици на прерамки) ? Патем не сакам да му кажам на моите бидеќи ќе ме премислат. ВЕ МОЛАМ ЗА ПОМОШ...
 3. bacdac

  >>> SREKEN RODENDEN <<<...

  >>> SREKEN RODENDEN <<< http://www.vanillaspicecakecompany.co.uk/data/storage/attachments/4d1a4d985d2b05f62cbc8964e3c473b0.JPG
 4. bacdac

  Љубовни проблеми

  Ви благодарам за советот во врска со мојот проблем прочитајте поназад мн ми помогнавте и сеа таа личност е само предмет кој не го гледам и ако е во моја близина само се позз и воопшто не и ја погледнувам благодарам уште еднаш мн ми значеше позз до сите членови.
 5. bacdac

  Какво милениче имате?

  Нека ти се здрави и живи !!!!!!!!!!!!!!
 6. bacdac

  Поезија (генерална дискусија)

  А дали можи да приложиш некој стих !!!!!!!!!! P.S. прекрасно што пишуваш на такви теми поз
 7. bacdac

  Љубовни проблеми

  Вака сега кога јас бев со другаркае во врска таа извесно време беше фатена со истиот другар потоа тие се скараа пред нас, потоа таа имаше други а јас немав никоја, а ова со другаров е сега брзо поточно од ко и кажав дека ја сакам вака е ситуацијата
 8. bacdac

  Љубовни проблеми

  а тоа право од каде стварно и јас не знам ????????????????
 9. bacdac

  Љубовни проблеми

  22 години имам, поретко и се јавувам на fb не и пишувам секогаш одбегнувам се правам off кога е таа тука на fb кога ќе ја видам од далиеку некогаш ја позз некогаш не и така за почеток .
 10. bacdac

  Љубовни проблеми

  Леле кога ќе си го спомнам нејзиното име душата ми плачи и незнам барам негде да појдам да се опуштам да зборувам со некоја девојка сто ми е блиска да се смеам ама пак срцето ми плачи душата ме боли