Резултати од барањето

 1. Marrie

  Брза географија

  Горица (Кичево) Планина на И?
 2. Marrie

  Автобуси

  Кога ја видов темава, веднаш помислив на ЈСП, вторник и петок, пензионери, јас на факултет одам, турканици, баби со торби за на пазар, се тепаат да излезат што побрзо, да не и избегаат компирите.. лудило.
 3. Marrie

  Економски или правен факултет?

  За разлика од некои факултети, да, полесни се. Никој не го оспорува тоа. Да не беше смерот е-бизнис, сигурно немаше ни ја да бидам на економски, ама со оглед на тоа дека е дефицит, и дека е актуелен сега во светов, сум таму. Нов смер, Македонијава не е заситена од е-бизнисмени, ги нема многу...
 4. Marrie

  Економски или правен факултет?

  Можеби е така на правен, ама на економски е друга приказна ;)
 5. Marrie

  Економски или правен факултет?

  Ова сеа го гледа. Лесни? :) Зарем има лесен факултет? Секој си има своја тежина. Воздржете се од вакви глупави коментари.
 6. Marrie

  Економски или правен факултет?

  Прочепкав во твоите мислења, и забележав едно, цитирам - „Секако работам во банка :)“ Ако е ова точно, мислам дека немаш на што да се жалиш. Можеби се повеќе барани техничките, но не му одат на секој. Некој сака право, некој економија... секој различно :) И, како што кажав погоре, да...
 7. Marrie

  Економски или правен факултет?

  Со среќа и тебе :D
 8. Marrie

  Економски или правен факултет?

  Еееј колеги сме ако останеш на е- бизнис. И сеа вака, викате дека економски бил лесен. Е, не е. Не е така наивен факултет. Посебно смерот е-бизнис. Пошо се учи на англиски, и не му оди на секој англискиот. И, баш тој смер е перспективен и кога ќе завршиш можеш веднаш да најдеш работа. Нели...
 9. Marrie

  Европско Првенство Фудбал 2012

  Ау ау интересно ќе биде, ама сепак Италијанците ќе губат од Германија :)
 10. Marrie

  Среќен нека е ! :D

  Среќен нека е ! :D