Резултати од барањето

 1. Falanga

  Собиранки.... (договарање - тука)

  Дете, тоа можеш само под мој личен надзор. Само ти изрази желба Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
 2. Falanga

  Собиранки.... (договарање - тука)

  Електра, ти ми изгледаш како постојана, стабилна и возрасна личност, сакам тебе да те запознаам ако не е проблем. Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
 3. Falanga

  Собиранки.... (договарање - тука)

  Деца, ќе ве пуштат ли од дома да излезете? До колку саат имате излазак? :D
 4. Falanga

  Што мислите, какво е потеклото на Македонците?

  Администрацијава е соучесник на домашниов предавник? Големо браво за неа.
 5. Falanga

  Што мислите, какво е потеклото на Македонците?

  Лесно е да тролаш од некое село таму од зад тастатура. Имај мадиња дојди кажи ми го тоа во лице да видиш како ќе ти го форматирам мозокот. Не знам шо чекаат наводниве модератори, зошто тролов е сеуште тука присутен.
 6. Falanga

  Што мислите, какво е потеклото на Македонците?

  Македонија е библиска земја. Грците имале песни за плашење на децата дека Филип македонецот ќе дојде и ќе ги заколе ако се непослушни и одат заедно. Син му е роден во Битолско и е македонец. Тоа е историски факт. П.С. да и го наврам на мајка ти (нека ми прости администрацијата).
 7. Falanga

  Паметни кондоми

  За мене ќе треба да направат ваков кондом special edition, king size со меморирање на вредности off the charts! :cool: Значи снема работи што би требало да се шеруваат на социјалниве мрежи па и ваква работа? Хех, се сеќавам на еден блог, вели: и гомно да е, на него да пишува for sale...
 8. Falanga

  Кога би имале еден ден власт во раце...

  Се додека Македонија мења работи под присила од друг, нема да биде прифатена никако. Секогаш си била и ќе си остане joke држава.
 9. Falanga

  Каде можам да најдам? (општо)

  Сега ме подсети и јас да си викнам. Инав една жена што доаѓа дома и ѕвонев ама го сменила бројот. Ќе го најдам денес и ќе ти пишам, потсети ме у ПП за секој случај.