Резултати од барањето

 1. bacdac

  Дали би било добро оваа страна да се здружи со друга страна

  Драги администратори и админи на странава, ќе ве занолам да го разгледате овој мој предлог и доколку мислите дека е добар усвоте го. Страницава Crnobelo има доста занимливи теми од сите области мое мислење е да се поврземе со некоја друга страна и да споделуваме заеднички информации така што би...
 2. bacdac

  Митски суштества како сувенири

 3. bacdac

  Инспирација за пишување

  Љубовта, според мозокот, е само реченица која се состои од два дела: едниот е надворешниот изглед, а другиот материјалните добра.Според срцето, љубовта е многу повеќе од љубов, од реченица. Таа е нешто кое треба да се вреднува и почитува.Срцето секогаш толкува поинаку од мозокот и зборува...
 4. bacdac

  ЕМО музика, слушате, ви се попаѓа?

  Еве една емо песна мене доста ми е добра а и многу си ја сакам.
 5. bacdac

  Дали некој игра Conquer Online

  Незнам колку сте запознаени со ова игра но мене ми е зараза.