Резултати од барањето

  1. N

    Корги и Мопс во Македонија

    Здраво.. Започнувам нов тема специфично за овие две раси. Дали знаете од каде можам да купам или вдомам Корги(Pembroke) или Мопс? (Во Македонија секако) Позз