Резултати од барањето

 1. Outrider

  Како се чувствувате денес?

  Растргнато, како на крстосница на судбината, но без патокази, само некои ветрови кои дуваат наоколу а човек не знае дали го туркаат некаде, во некој правец или тоа е едно големо ништо...
 2. Outrider

  Пријател(к)и

  Takae brad cela dae !!!
 3. Outrider

  Пријател(к)и

  Некои мислења на темава се како да сме пропаднале во средниот век, или во денешна Сауди Арабија, како бре не може да има пријателство меѓу машко и женско, па имате и мозок и неуронска мрежа и синапси и све, можност за стварање вредности, идеи, морал, етика, немате само к*р и п***а, како може да...
 4. Outrider

  Дали љубовта се купува со пари?

  Припјат е само попразен од муабетов што го правиш...се надевам дека си старлета барем :)
 5. Outrider

  Спорот кој Грција го има со нашето уставно име!

  Па ок и јас ќе бојкотирам, не ради друго пошто неам излезено на ниту едни избори, референдуми или слични ситуации од таков вид па сега да кршам традиција не е добро :) А околу името, подобро да не пишувам колку ми е сеедно, заедно со многу други работи поврзани со ентитетот РМ.
 6. Outrider

  Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

  На што мислиш поточно под лечење комплекси, на модератори и админи и казни нешто? Не знам таа Лејди Блу што и како, одамна ја нема, имаше колку што паметам добри постови, ама како и многу други си замина.
 7. Outrider

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Трол, не шири дезинформации, со мкд пасош им треба работна дозвола, освен ако немале познат, роџак или нешто да ги вработи веќе договорени на црно, па за тие 3 месеци колку што макс. можат да виреат во немачка со хунза-пасош па присоберат некоја пара. Со мкд пасош тешко ти издаваат стан, немаш...
 8. Outrider

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Па зависи за што, некогаш мора нешто да се премолчи, пример имаш другар кој има лузна на фаца и сеа ти си брутално искрен и пред излегување во град му викаш "брат ти имаш лузна", или некој има тешка болест и сеа брутално искрен и му кажуваш дека се спушта завеса или имаш женска/сопруга и кажуваш...
 9. Outrider

  Кандида

  Може да се усреќи партнерот со тоа.
 10. Outrider

  Што ве привлекува повеќе, изглед или карактер?

  Многу машки па и многу женски се имаат изгорено од таа физичка привлечност, сексуален нагон, често замаскиран зад поими како страст, хемија или не знам што, каква бре хемија, тоа ти е исти нагон кој го осеќа мажјакот мравојад и го тера да ја спари мравојадица, само што тие немаат можност да...