Резултати од барањето

 1. khz777

  Автомобили во Размер

  [/url] [/IMG]
 2. khz777

  Законот на привлекување

  Ја скара хахахах :patos
 3. khz777

  Врска со оженет/омажена

  Знам јас ,се знам .
 4. khz777

  Врска со оженет/омажена

  Не бе за мене што ќе си ми ти таква .За другарчево и така не им иде и он си бара некоја друга веќе таман да видиш како ќе ви иде .
 5. khz777

  Врска со оженет/омажена

  Имам ја едно пријателче при крај се со бракот ако сакаш да ти дадам број да ви се крене егото .Мојата душа па се храни кога помагам на луѓе .
 6. khz777

  Вашата моментална љубовна состојба е?

  Има сериозни и помлади од тебе .
 7. khz777

  Не ми е јасно...?

  @malecka барем искрено ти кажала .
 8. khz777

  Другарство помеѓу машко и женско? Постои ли?

  Можно е само ако едниот е хомо ( геј ) или има извадено лекарско .
 9. khz777

  Собиранки.... (договарање - тука)

  Секако дека ќе присуствувам.Прв пат слушам за оваа алергија :)
 10. khz777

  Собиранки.... (договарање - тука)

  Што има врска кој е организатор @Ѕвездичка нема да те изеде он :D